vrijdag 24 september 2010

Recept: Wentelteefjes!

Ik heb gisteren dus een foto van wentelteefjes gepost, maar waarom vertel ik dan niet ook even hoe je ze maakt? Het is niet zo'n moeilijk recept, maar wel heel lekker!

Wat heb je nodig? (voor ongeveer 8 stuks)
-1 ei
-Een kommetje melk (zo'n gewoon kommetje om vla, yoghurt enz. in te doen, tot iets over de helft gevuld)
-8 sneetjes witbrood
-Suiker
-Kaneel
-Boter

Hoe maak je ze?
Doe een ei in het kommetje met melk en kluts het goed door elkaar. Laat ondertussen een klontje boter smelten en heet worden in een koekepan. Dompel een sneetje brood in het ei-melkmengsel, laat het even uitlekken en bak het in de koekepan aan beide kanten goudbruin. Als je dit met alle sneetjes hebt gedaan, strooi je er suiker en kaneel over, of je doet een schep suiker met kaneel op een bord en haalt daar de wentelteefjes doorheen (doe ik altijd).

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankje voor je reactie!